حافظه داخلی
مقدار رم
تراشه
تعداد سیم کارت
شبکه های ارتباطی
صفحه نمایش
پردازنده
دوربین
ارتباطات
صدا
امکانات نرم افزاری
مشخصات کلی
سایر مشخصات
گارانتی
حافظه داخلی
مقدار رم
تراشه
تعداد سیم کارت
شبکه های ارتباطی
صفحه نمایش
پردازنده
دوربین
ارتباطات
صدا
امکانات نرم افزاری
مشخصات کلی
سایر مشخصات
گارانتی
سامسونگ گلکسی A32
گلکسی A32 یکی از جدیدترین گوشیهای میانرده سامسونگ به حساب میاد که در بازار ایران نیز به فروش میرسه. گوشیهای کهکشانی سری A سامسونگ در چند سال اخیر به یکی از پرفروشترین دسته از محصولات این شرکت تبدیل شدن. مشخصات ارزشمند، طراحی جذاب و قیمت قابل قبول اصلیترین دلایلی هستن که باعث شده نسل جدید گوشیهای سری A سامسونگ تا این اندازه مورد استقبال کاربران قرار بگیرن.
موبایل Samsung Galaxy A32 یکی از گوشیهای سامسونگ میان رده با کیفیت بازار هست که با ارائهی یک طراحی بهتر و صفحه نمایش با کیفیتتر، نسخهی بهینهتری به نسبت A31 در اختیار شما قرار میگیره. در بازههای گوشیهای بین 6 تا 7 میلیون تومان، موبایل گلگسی A32 یک انتخاب خوب برای کسانی هست که کیفیت صفحه نمایش گوشی براشون اهمیت بالایی داره، زیرا سامسونگ در این مدل از یک نمایشگر بزرگ 6.4 اینچی با پنل Super AMOLED با نرخ نوسازی تصویر 90 هرتز استفاده کرده و با کیفیت Full HD و رزولوشن 1080x2400 یک تجربهی بسیار خوبی رو در بخش صفحه نمایش در اختیار شما قرار میده. از دیگر تغییرات این گوشی به نسبت A31 میتوان به طراحی و کیفیت ساخت بهتر اون اشاره کرد.
با اینکه گوشی Galaxy A32 بدنهای پلاستیکی داره اما روکش قرار گرفته بر روی قاب پشتی، کمی قاب رو براق کرده و تخت بودن حس خوبی رو موقع در دست گرفتن به شما میده. با توجه به بزرگ بودن صفحه نمایش گوشی، با یک گوشی نسبتا سنگین طرف هستیم که 184 گرم وزن داره. در طراحی بخش ماژول دوربین بر خلاف الگوی استاندارد همهی شرکتهای تولید کننده موبایل، شاهد یک حاشیه و محل مشخص برای دوربینها نیستیم و تنها برآمدگیهای قاب پشتی مربوط به دوربینهای گوشی میشه. Galaxy A32 چهار سنسور برای عکاسی و فیلم برداری داره. سنسور دوربین اصلی گوشی 64 مگاپیکسلی از نوع واید بوده و در کنار اون یک از یک سنسور 8 مگاپیکسلی اولترا واید و یک سنسور 5 مگاپیکسلی ماکرو استفاده شده. یک سنسور 5 مگاپیکسلی هم برای تشخیص عمق میدان در کنار دوربینها به چشم میخوره. دوربین سلفی هم یک دوربین 20 مگاپیکسلی هست که به صورت ناچ قطرهای بر روی پنل صفحه نمایش قرار گرفته. سامسونگ برای پردازش اطلاعات گوشی از یک چیپست Mediatek Helio G80 در کنار پردازندهی گرافیکی Mali-G52 استفاده کرده که قدرت کافی برای استفادهی روزمره رو داره اما خیلی برای تجربهی کارهای سنگین مانند بازی مناسب نیست. یک باتری با ظرفیت 5 هزار میلیآمپر هم وظیفهی شارژدهی گوشی رو بر عهده داره که میتونین در استفادهی عادی بیشتر از یک روز روی اون حساب کنین. قیمت گوشی Galaxy A32 سامسونگ در بازهی گوشیهای میانرده قرار میگیره و اگه در این بازهی قیمتی کیفیت صفحه نمایش و طراحی گوشی الویت شما از خرید موبایل سامسونگ هست، میتونه انتخاب خوبی باشه.
مزایا | معایب |
صفحه نمایش با کیفیت با پنل Super AMOLED | بدنهی مستعد جذب لکه |
90 هرتزی بودن نمایشگر | عدم امکان فیلم برداری 4K و 60 فریم بر ثانیه |
طراحی زیبا و با رنگبندی جذاب | عملکرد متوسط دوربین |
باتری با عمکرد خوب | پردازنده و پردازنده گرافیکی نهچندان قوی |
دیزاین و طراحی سامسونگ گلکسی A32
اگه A32 رو جانشینی برای Galaxy A31 بدونیم عملا بهجز یک تغییر کاملا مشخص، با طراحی آشنایی نسبت به گذشته روبرو میشیم. بخش پشتی و شاسی گوشی به طور کامل از پلاستیک بوده و جنس براق اونها نیز دست رد به سینه هیچ آلودگی و اثر انگشتی نمیزنه.
تغییر مهم در کلیت دستگاه و عامل شناسایی اون در یک نگاه، به لنزهای مجزای دوربین در بخش پشتی تعلق داره که برخلاف A31 دیگه درون یک قاب مسطیلی قرار نداشته و تا حدودی مثل LG Velvet به صورت مجزا و جدا از هم قرار گرفتن. این محموعه از سه لنز بزرگتر با برجستگی کمتر از 1 میلیمتر تشکیل شده و در کنار اونها نیز لنز چهارم و فلش LED کاملا هم سطح با بدنه دیده میشه. جنس این قسمت شیشهای نبوده و با وجود اون که نسبتا با کیفیت به نظر میرسه اما در صورت استفاده نکردن از قاب، احتمال خراشیدگی اون در طول زمان هست.
حاشیههای پیرامونی که از عرض یکسانی در دورتادور گوشی برخوردارن، بدون لبههای تیز و اندکی برآمده و پف کرده طراحی شده و براق بودن اونها نیز به معنای جذب بالای اثرات انگشت است. اجزای این قسمت در مقایسه با A31 تقریبا شاهد هیچگونه تغییری نبوده و همان موارد قبلی از جمله جک هدست در بالا و درگاه سیمکارت/کارت حافظه در کناره سمت چپ، در اینجا نیز تکرار شدن.
گلکسی A32 با وجود مواردی مثل بدنه و شاسی پلاستیکی و جذاب بالای اثرات انگشت از طراحی قابلقبول و جذابی بهخصوص در رنگهای غیر مشکی اون برخورداره و لبههای گرد صفحهنمایش و بخش پشتی همراه با نوار پیرامونی نسبتا برآمده به خوش دستی بهتر اون کمک فراوانی کرده.
تغییر نکردن اندازه صفحهنمایش و ظرفیت باتری در A32 معیارهای مناسبی رو در زمینه ارزیابی فاکتورهای ابعاد و وزن در این گوشی نسبت به A31 فراهم میکنه؛ طول و عرض این مدل بهترتیب 158.9 و 73.6 میلیمتر هست که در مقایسه با A31 با طول و عرض 159.3 و 73.1 از ارتفاع آن کاسته شده و تقریبا به همان میزان به عرضش افزوده شده. در زمینه ضخامت اما این شرایط چندان برقرار نیست و ضخامت 8.4 میلیمتری دستگاه با وجود 0.2 میلیمتر کاهش نسبت به A31 هنوز اندکی بیش از اندازه بوده و خمیده نبودن لبههای کاور بخش پشتی نیز این ضخامت رو تا حدودی بیشتر از حد انتظار نشون میده.
وزن گوشی 184 گرم اعلام شده که تفاوت خاصی با A31 نداره و با توجه به باتری حجیم 5 هزار میلی آمپر ساعتی دستگاه، نمیشه از اون چندان ناراضی بود. A32 در دست نیز چندان سنگین و نا خوشایند احساس نمیشه.
صفحه نمایش سامسونگ گلکسی A32
دلیل برتری سامسونگ در گوشیها و صفحه نمایشها این هست که اونها تنها تولید کنندهای هستن که میتونن از صفحه نمایش AMOLED در یک گوشی مقرون به صرفه برخوردار باشن. این در حالی هست که همان 6.4 اینچ با A31 قدیمی سامسونگ، دارای تازه سازی 90 هرتز هست تا بتونین حرکت راحت تری رو در فیدهای اجتماعی، لیستهای پخش و صفحات وب طولانی فعال کنین. در حالی که در Samsung Galaxy A32 وضوح صفحه نمایش و تعادل رنگ بالاتری از نزدیکترین رقیب مقرون به صرفش داره، نرخ تازه سازی صفحه نمایش بالاتر، بدون محدودیت نیست. سرعت پیمایش حتی زمانی که در کنار هم با یک گوشی پرچمدار درجه یک که در 90 هرتز کار میکنه، مقایسه بشه، چشمگیر هست.
دوربین سامسونگ گلکسی A32
همونطور که در بخش طراحی اشاره شد، گوشی سامسونگ Galaxy A32 بر روی قاب پشتی حاشیهای برای ماژول دوربین نداره و تنها سه برآمدگی مربوط به سنسورهای اصلی بر روی گوشی دیده میشن که طراحی اون رو متفاوت کرده. سامسونگ از یک دوربین اصلی از نوع واید با سنسور 64 مگاپیکسلی استفاده کرده که عملکرد اون در شرایط نوری قوی بسیار خوب هست و عکسها دقت رنگ و جزییات خوبی دارن. این دوربین با f1.8 توانایی جذب نور خوبی داره و اگه قصد عکاسی در محیط پر نور رو داشته باشین، دوربین اصلی Galaxy A32 میتونه تصاویر با کیفیتی رو برای شما ثبت کنه. خروجی کار این دوربین در این رنج قیمتی قابل قبول هست اما بهترین این سری گوشیها نیست. برای مثال گوشی Samsung A51 در بخش دوربین عملکرد بهتری داره. سایر سنسورهای گوشی عملکرد خیلی خوبی ندارن. یک سنسور اولترا واید 8 مگاپیکسلی با f/2.2 هم برای عکاسی فوق عریض برای شما در نظر گرفته شده که عملکردش چندان رضایت بخش نیست و با کمی تعییر شرایط نوری مانند عکاسی در شب، تصاویر نویز زیادی میگیرن. یک دوربین 5 مگاپیکسلی هم برای عکاسی ماکرو درنظر گرفته شده که اون مانند دوربین اولترا واید عملکرد خوبی نداره. یک سنسور تشخیص عمق 5 مگاپیکسلی هم برای کمک به دوربینها وجود داره که در حالتهای عکاسی مختلف مانند عکاسی پرتره میتونه خروجی بهتری رو به شما تحویل بده. یک فلش LED سنسورهای بخش دوربین گوشی رو تکمیل میکنه. قابلیت عکاسی پاناروما و HDR هم گوشی فراهم شده. یکی دیگه از ضعفهای بخش دوربین مربوط به عملکرد اون در بخش فیلم برداری هست.
گوشی Galaxy A32 توان فیلم برداری 4K نداره. همچنین در فیلم برداری 1080p هم توان ضبط ویدیو با 60 فریم بر ثانیه رو نداشته و هم در حالت 1080p و هم 720p ویدیوهای 30 فریم بر ثانیه ضبط میکنه که اصلا رضایتبخش نیست. همچنین با توجه به 90 هرتزی بودن نمایشگر انتظار میرفت که امکان فیلم برداری با 60 فریم بر ثانیه وجود داشته باشه که اینطور نیست. دوربین سلفی گوشی هم به صورت قطرهای بر روی پنل صفحه نمایش قرار گرفته سنسوری 20 مگاپیکسلی با f/2.2 داره که ایراد خاصی نمیتوان وارد کرد و عملکرد قابل قبولی در رنج قیمت موبایل داره. دوربین سلفی هم توان فیلم برداری 1080p با 30 فریم بر ثانیه رو داره. به صورت کلی دروبین Samsung Galaxy A32 کیفیت معمولی داشته و میتونه کار شما رو برای استفادهی عادی راه بیاندازه ولی نباید از اون انتظار عکاسی و فیلم برداری با کیفیت بالا رو داشته باشین. دراین رده قیمتی گوشیهای سامسونگ، A51 و در گوشی های شیائومی POCO X3 به مراتب دوربین با کیفیتتری به نسبت Galaxy A32 دارن.
سخت افزار و عملکرد سامسونگ گلکسی A32
سامسونگ گلکسی ای 32 از وجود تراشه مدیا تک هلیو G80 بهره میبره که عملکرد مناسبی داره ولی کار سختی برای رقابت با سایر همردهها داره. این چیپست دارای 2 هسته Cortex-A75 با سرعت 2 گیگاهرتزی و 6 هسته Cortex-A55 با سرعت 1.8 گیگاهرتزی و پردازنده گرافیکی Mali-G52 MC2 هست. ضمن اینکه نمونههای متنوعی از این دستگاه در بازار یافت میشن که 4 گیگ رم با 64 گیگابایت حافظه داخلی مدل پایه و 8 گیگ رم با 128 گیگابایت حافظه داخلی پیشرفتهترین مدل هست.
این تراشه دو هسته Cortrx-A75 دارد که برای انجام کارهای گرافیکی و سنگین مناسب هست اما سایر رقبا از هستههای جدیدتر Cortex-A76 استفاده میکنن که سرعتی بیش از 2 گیگاهرتز دارن. بر این اساس، نتایج به دست آمده از آزمایش Geekbench صورت گرفته توسط گلکسی A32 نشان میده که این موبایل در قیاس با همردههای خود ضعیفتر کار میکنه و فقط به مقدار ناچیزی از گلکسی ای 31 (Galaxy A31) قدرتمندتر و از گلکسی A52 و دیگر موبایلهای همقیمت ضعیفتر هست.
امتیازات آزمون AnTuTu هم تقریباً همان نتایج آزمایش Geekbench رو نشان میده. سامسونگ ای ۳۲ مشخصاً قدرتمندتر از گلکسی A12 هست اما در مقایسه با دیگر دستگاههایی که چیپست سریهای اسنپدراگون 720 یا Dimensity 800 دارن، حرفی برای گفتن نداره.
در آزمایش GFXBench هم کاملاً مشخص هست که پردازنده گرافیکی گلکسی A32 به خاطر همراه بودن با صفحه نمایش دارای رزولوشن بالا عملکرد ضعیفی داره. این رقابت جذاب در آزمایش 3DMark هم ادامه مییابه اما جالب آنکه بسیاری از رقبای گلکسی آ 32 امتیازاتی به دست میارن که بعضاً دو برابر نمرات این دستگاه هست. امتیازات بنچمارک چیزی که انتظار داشتیم رو تأیید میکنن و میگن که تراشه گلکسی A32 رقابتی نیست. البته این دستگاه زیاد آهسته و کند نیست چرا که نرخ بازسازی 90 هرتزی برای افزایش سرعت رابط کاربری دست به کار میشه. با این حال، برخی اوقات شاهد کندی سرعت و لگ حین جابهجایی در رابط کاربری هستیم هرچند فرآیند بازگشایی قفل صفحه نمایش با سرعت پایینی صورت میشه و عکسبرداری در حالت شب (Night Mode) هم کمی طول میکشه و بعضاً هنگ میکنه. به طور کلی بهتر میبود که این گوشی از یک تراشه بروزتر بهره ببره اما باز هم با توجه به قیمتی که گلکسی A32 داره، همین چیپست هم برایش مناسب هست.
اسپیکر سامسونگ گلکسی A32
برخلاف برادران بزرگتر، در Samsung Galaxy A32 خبری از اسپیکرهای استریو نیست و کرهایها اکتفا به اسپیکر تککاناله کردن. حجم و کیفیت صدای بلندگوهای Samsung Galaxy A32 چندان زیاد نیست و متوسط ارزیابی میشه؛ اما مطمئناً برای استفادههای روزمره کافیه و گزینه بدی نیست.
باتری سامسونگ گلکسی A32
این اسمارت فون دارای یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپری هست، این توان برای یک گوشی موبایل اقتصادی معقول به نظر میرسه اما تفاوت چندانی با A۳۱ چه از لحاظ باتری و چه از لحاظ شارژر نداره. شارژر ۱۵ واتی برای شارژ این اسمارت فون حدودا چیزی بین ۱ الی ۲ ساعت رو به خودش اختصاص داده.
در آخر
به طور کلی رقیبان این گوشی به لطف تراشهی پرقدرتتر، گزینههای بهتری برای طرفداران به بازیهای سنگین محسوب میشن. اگه بهدنبال میانردهای جذاب با نمایشگری کمنظیر و دوربینی با عملکرد رضایتبخش هستین، گلکسی A۳۲ میتواند گزینهی مناسبی برای خرید محسوب نشه؛ اما اگه سختافزار و توان پردازشی در اولویتهای اولیهی شما هست، نگاهی به سایر گوشیهای رقیب، خالی از لطف نیست.
دیدگاه خود را بنویسید