محصولات مرتبط
حافظه داخلی
- 256 گیگابایت
مقدار رم
- 8 گیگابایت
تراشه
- Exynos 9825 (7 nm) Chipset
تعداد سیم کارت
- دو سیم کارت
شبکه های ارتباطی
- 4G , 3G , 2G
مشخصات کلی
- ابعاد : 163.9x76.3x9.5 میلیمتر
- وزن : 218 گرم
- ساختار بدنه : پلاستیک و شیشه
- قاب پشتی ساخته شده از پلاستیک
- مدل (جهانی): Galaxy M62 SM-M625F/DS
- زمان معرفی: 24 فوریه 2021
پردازنده
- پردازندهی مرکزی : Dual-Core Exynos M4 & Dual-Core Cortex-A75 & Quad-Core Cortex-A55 CPU
- پردازندهی گرافیکی : Mali-G76 MP12 GPU
صفحه نمایش
- صفحه نمایش رنگی : بله
- صفحه نمایش لمسی : بله
- فناوری صفحهنمایش : Super AMOLED Plus
- اندازه : 6.7 اینچ
- رزولوشن : 2400 × 1080 پیکسل
- تراکم پیکسلی : 393 پیکسل بر هر اینچ
حافظه
- پشتیبانی از کارت حافظه جانبی : دارد
دوربین
- دوربینهای پشت گوشی : 4 ماژول دوربین
- قابلیتهای دوربین : دارای چهار سنسور دوربین | دوربینهایی با رزولوشن 64، 12، 5 و 5 مگاپیکسل
- - سنسور اول از نوع عریض (Wide)، با رزولوشن 64 مگاپیکسل، دریچهی دیافراگم f/1.8، فاصله کانونی لنز 26 میلیمتر (Focal Length 26 mm)، اندازه سنسور 1/1.73 اینچ (Sensor Size 1/1.73 Inch)، ثبت تصاویر با پیکسلهایی به سایز 0.8 میکرومتر (0.8µm Pixel Size)، مجهز به فناوری فوکوس اتوماتیک از نوع PDAF
- - دوربین دوم از نوع فوق عریض (Ultrawide) با رزولوشن 12 مگاپیکسل، دریچهی دیافراگم f/2.2، زاویه دید 123 درجه
- - دوربین سوم از نوع ماکرو (Macro) با رزولوشن 5 مگاپیکسل و دریچهی دیافراگم f/2.4
- - سنسور چهارم ماکرو (macro) با رزولوشن 5 مگاپیکسل، دریچهی دیافراگم f/2.4
- قابلیت عکاسی پانوراما (Panorama)
- قابلیت عکاسی HDR
- فیلمبرداری : رزولوشن 4K و سرعت 30 فریم بر ثانیه (4K@30FPS)
- رزولوشن 1080 × 1920 و سرعت 30 فریم بر ثانیه (1080p@30FPS)
- دوربین سلفی : - سنسور از نوع عریض (Wide)، با رزولوشن 32 مگاپیکسل، دریچهی دیافراگم f/2.2، فاصله کانونی لنز 26 میلیمتر (Focal Length 26 mm)، اندازه سنسور 1/2.8 اینچ، ثبت تصاویر با پیکسلهایی به سایز 0.8 میکرومتر (0.8µm Pixel Size)
- قابلیت عکاسی HDR خودکار
- فیلمبرداری
- - رزولوشن 4K و سرعت 30 فریم بر ثانیه (4K@30FPS)
- - رزولوشن 1080 و سرعت 30 فریم بر ثانیه (1080p@30FPS)
ارتباطات
- فنآوریهای ارتباطی : GPRS , Wi-Fi , بلوتوث , OTG
- بلوتوث : A2DP, LE
- نسخه بلوتوث : 5.0
- درگاه ارتباطی : USB Type-C 2.0
صدا
- بلندگو : دارد
- خروجی صدا : جک 3.5 میلیمتری
امکانات نرم افزاری
- سیستم عامل : Android
- نسخه سیستم عامل : Android 11
- پشتیبانی از زبان فارسی : بله
سایر مشخصات
- حسگرها: قطبنما (Compass) , شتابسنج (Accelerometer) , مجاورت (Proximity) , ژیروسکوپ (Gyro) , اثرانگشت روی لبه (FingerPrint|Side-Mounted)
- باتری قابل تعویض: خیر
- مشخصات باتری: باتری لیتیوم پولیمر با ظرفیت 7000 میلیآمپرساعت
- قابلیت شارژ سریع با توان 25 وات
- قابلیت شارژ معکوس
گارانتی
- 18 ماهه شرکتی
غول قدرتمند کرهای، سامسونگ، پس از قدرت نمایی در بازار موبایلهای پرچمدار و تصاحب بخش بزرگی از اون، چند سالی هست که سرمایهگذاری جدیای روی موبایلهای میانرده کرده و سالانه چندین مدل از این دسته معرفی میکنه. Galaxy M62 یکی از آخرین اونها هست. گلکسی M62 سامسونگ از سری میان رده های جدید این تولید کننده بزرگ و محبوب کره ای هست؛ سامسونگ این گوشی میان رده خود رو در روز 24 فوریه 2021 (6 اسفند 1399) به صورت رسمی رونمایی کرد و تنها پس از گذشت چند روز یعنی در تاریخ (13 اسفند 1399) به بازارهای جهانی عرضه کرد. میان رده بی نظیر سامسونگ پس از ماه ها جنجال و حواشی سرانجام به دست کاربران رسید و همگان رو از قابلیتهای خودش به عنوان یک گوشی میان رده متحیر ساخت. این گوشی از خانواده M که به تمرکز خود روی قدرت پردازشی و باتری شناخته میشن هست. گلکسی ام ۶۲ در واقع به عنوان جانشین M51 معرفی شده که در گذشته با باتری قدرتمند ۷۰۰۰ میلی آمپری خود مشتریان زیادی جلب کرده. حالا ام ۶۲ اومده تا با همین ظرفیت باتری، عملکردی بیش از ۲ برابر سریعتر از نسل قبل خود به نمایش بذاره. بدنه ساخته شده M62 مانند یک آینه شیشهای هست و این دستگاه با پردازنده بالارده هشت هستهای اگزینوس ۹۸۲۵ تولید میشه. این پردازندهقبلا برای نوت ۱۰ و نوت ۱۰ پلاس استفاده شده بود، M62 برای گیمرها یک انتخاب عالیه و عملکرد قدرتمندی داره. در ضمن این گوشی از فست شارژ ۲۵W پشتیبانی میکنه. شارژر این موبایل در کمتر از دو ساعت میتونه باتری رو به طور کامل پر کنه. M62 نسبتا وزن و ضخامت زیادی داره اما باتری قدرتمند اون میتونه این مورد رو توجیه کنه. این گوشی در دو نسخه ۱۲۸و ۲۵۶ گیگ حافظه داخلی با رم ۸ عرضه شده.
مزایا | معایب |
باتری۷۰۰۰ میلی آمپری | خوش دست نبودن گوشی |
دوربین نسبتا با کیفیت | وزن سنگین |
تراشه بالارده | نرخ تازه سازی پایین |
صفحه نمایش سوپر امولد پلاس | گوریلا گلس۳ |
کمتر داغ کردن گوشی نسبت به موبایلهای دیگر | _______________ |
طراحی و دیزاین سامسونگ گلکسی M62
در بخش طراحی شما به وضوح پیشرفت سامسونگ در گوشیهای میان رده رو میتونین ببینین. سامسونگ گلکسی M62 نیز نسبت به نسل قبلی خود یعنی M51 بسیار بهتر شده. با وجود استفاده از فریم و قاب پشتی پلاستیکی، اما این گوشی از تناسب خوبی برخورداره و کار کردن با اون لذت بخش هست. هر چند که با توجه به ابعاد بزرگ گوشی و وزن 218 گرمی اون، استفاده ازش در طولانی مدت کمی خسته کننده هست. به قاب پشتی گوشی گلکسی ام 62 که نگاه کنین، جلوه زیبایی از ترکیب رنگ رو در اون میبینین. قاب پشتی از اون حالت ساده خودش خارج و شده و دارای یک سری خطهای منظم راه راه رو روی خودش هست. جنس قاب پشتی پلاستیکی و براقه، در نتیجه به شدت اثر انگشت رو به خودش جذب میکنه. این قاب به شیوهای منشوری مانند طراحی شده تا با انعکاس نور، یک شیب رنگی از رنگ تیره به رنگ روشن در اون به وجود بیاد. همچنین سامسونگ با فرستادن سنسور اثر انگشت به لبه کناری و ادغام کردنش با کلید پاور باعث یکدست شدن قاب پشتی گلکسی M62 شده. هر چند که جنس قاب پشتی پلاستیکی هست و رنگها در اون میتونست کمی زندهتر باشه، اما ما کماکان طراحی گوشی ام ۶۲ رو زیبا و چشم نواز ارزیابی میکنیم.
همونطور که گفتیم به خاطر باتری 7000 میلی آمپری موجود در این دستگاه، ابعاد گوشی یک مقدار زیاد هست و ضخامتی 9.5 میلی متری داره. اندازه بزرگ باتری روی وزن گوشی هم تاثیر داشته و با یک گوشی سنگین 218 گرمی طرفیم. وقتی به قاب پشتی گوشی نگاه کنیم چیزی جز دوربین چهارتایی تو یه قاب مربعی، فلش دوربین و لوگوی سامسونگ به چشم نمیخوره. قاب پشتی یک نوع طراحی هولوگرافیک داره که طیفهای رنگی جذابی رو به نمایش میذاره. همون طور که گفتیم فریم میانی پلاستیکیه و در لبه پایینی خودش درگاه شارژ (Type C)، اسپیکر اصلی، جک هندزفری و میکروفون رو تو خودش جا داده. در لبه سمت راستی دکمههای تنظیم صدا و پاور دیده میشه.
باز هم مثل همه گوشیهای سری M، حسگر اثر انگشت با دکمه پاور ادغام شده. میکروفون ثانویه در لبه بالایی و خشاب سیم کارت در لبه سمت راست گوشی قرار داره. خوشبختانه Galaxy M62 قابلیت پشتیبانی همزمان از دو سیم کارت و کارت حافظه جانبی رو داره. در پنل جلویی یک نمایشگر تخت رو میبینیم که نسبت تصویر 20:9 داره. حاشیهها هم نسبتا کمه و 86.7 درصد پنل جلویی رو نمایشگر پوشش داده. دوربین سلفی نیز در یک حفره قرار گرفته و در بالاترین قسمت هم اسپیکر مکالمه دیده میشه. حاشیههای کم در کنار نمایشگر بزرگ تجربه کار با گوشی رو لذتبخش میکنه. در مجموع درباره طراحی Galaxy M62 میشه گفت که خیلی سادست و همون چیزیه که تو بقیه میانردههای سامسونگ هم دیده بودیم. بخاطر صفحه نمایش بزرگ و باتری حجیم، وزن و اندازه گوشی هم زیاد شده و کار کردن با یک دست رو خیلی مشکل کرده. این گوشی در سه رنگ آبی، سبز و خاکستری به بازار عرضه شده که شما میتونین بنا به سلیقهی خودتون از میان اونها یکی رو انتخاب کنین. در کل در این بازه قیمتی گوشیهای شیائومی کیفیت ساخت و طراحی بهتری نسبت به گوشیهای سامسونگ دارن.
صفحه نمایش سامسونگ گلکسی M62
گلکسی M62 دقیقا از نمایشگری مشابه با M51 استتفاده میکنه و این یعنی یک پنل 6.7 اینچی Super AMOLED Plus با رزولوشن FHD+ و تراکم پیکسلی 393 ppi رو شاهد هستیم که از همون نرخ نوسازی معمول یعنی 60 هرتز بهره میبره. روشنایی این صفحه نمایش نیز 420 نیت هست که برای مشاهدهی محتوا در فضاهای باز و زیر نور مستقیم خورشید کاملا کافی به نظر میرسه. کیفیت این نمایشگر بسیار خوب هست و در اولین نگاه توجه شما رو به خودش جلب میکنه و با توجه به حاشیههای مناسب و همچنین اندازهی بزرگ، برای مشاهدهی محتوای مختلف و گشت و گذار در شبکههای اجتماعی ایدهآل به حساب میاد. این پنل به دلیل امولد بودن رنگ مشکی رو با عمق بسیار زیادی به نمایش درمیاره و به همین دلیل Drak mode میتونه جلوهی دو چندانی به گوشی شما ببخشه. این گوشی از صفحه نمایش همیشه روشن هم برخوردار هست که میتونین اون رو به سلیقهی خودتون درارین و همهی جزئیات از جمله رنگ، مدل و … رو به خواست خودتون تغییر بدین. این گوشی نیز مانند دیگر محصولات سامسونگ با پنل امولد کمی رنگها رو اغراق شده به نمایش میذاره که باعث میشه تصاویر و ویدئوهای چشم نوازتری رو مشاهده کنین، اما اگه به حالت عادی رنگها عادت دارین، میتونین داخل تنظیمات نمایشگر این حالت رو تغییر بدین.
دوربین سامسونگ گلکسی M62
توقع داشتن یک دوربین خوب از یک گوشی در این بازه قیمتی اصلا چیز عجیبی نیست. دوربین چهارتایی Galaxy M62 به خوبی از عهده انجام وظایفش بر میاد. دوربین اصلی 64 مگاپیکسلیه اما اگه آیتمهای بیشتری تو عکسهاتون جا بشن باید برید سراغ دوربین اولترا واید 12 مگاپیکسلی که زاویه دید 123 درجهای رو بهتون میده. اما اگه دوست دارین تا یک نمای نزدیکتر و جذابی از اشیا رو ببینین، قطعا دوربین 5 مگاپیکسلی ماکرو به کارتون میاد. همچنین با استفاده از لنز تشخیص عمق 5 مگاپیکسلی خیالتون بابت فوکوس راحت هست. دوربین اصلی این گوشی شامل یک لنز 64 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم 1.8 هست. این دوربین از فوکوس خودکار پشتیبانی میکنه. لنز اصلی از تکنولوژی ادغام چهارتایی پیکسل ها بهره میبره که همین باعث میشه تا عکسهایی که با دوربین اصلی گرفته میشه به طور پیش فرض 16 مگاپیکسلی باشن. البته با تنظیم کردن دستی میتونین عکسهای 64 مگاپیکسلی هم ثبت کنین. عکسهایی که با دوربین اصلی گرفته میشن شارپنس خیلی خوب و گسترده دینامیکی وسیعی دارن. اما نکته منفی درباره عکسها مشکل تراز سفیدی اونهاست که باعث میشه تا رنگها مقداری از طبیعت خودشون دورتر باشن. علاوه بر این بعد از گرفتن عکس، دستکاریهای نرمافزاری زیادی هم تو عکسها دیده میشه. در کل با توجه به بازی قیمتی گوشی میشه گفت اگه شرایط نوری فراهم باشه میتونین بهترین عکسهای ممکن رو با این گوشی بگیرین. دوربین اولترا واید یک سنسور 12 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم 2.2 داره و میتونه 123 درجه زاویه دید رو پوشش بده. این دوربین همون چیزیه که تو Galaxy M51 داشتیم. طبیعتا کیفیت عکسهای اولترا واید به عکسهای دوربین اصلی نمیرسه ولی همچنان کیفیت بالایی داره. جزئیات تو عکسها به خوبی ثبت میشن و عکسها گسترده دینامیکی وسیعی دارن. مشکل اعوجاج هم که تو اکثر عکسهای اولترا واید دیده میشه تا حد قابل قبولی تو Galaxy M62 برطرف شده. در مجموع درباره عکسهای اولترا واید باید از کلمه رضایت بخش استفاده کنیم. Galaxy M62 عکسهای اولترا واید واقعا با کیفیتی رو میگیره و در این مورد از رقبای همرده خودش از برند شیائومی جلوتره. دوربین ماکرو یک سنسور 5 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم 2.4 داره. این دوربین فوکوس خودکار نداره و میتونه تا فاصله 5 سانتی متری روی سوژه فوکوس کنه. همین باعث میشه تا برای گرفتن عکسهای ماکرو یکم با مشکل فوکوس دست و پنجه نرم کنین. اما در مورد کیفیت عکسهای ماکرو هم باید گفت که کیفیت خوبی دارن. البته مشکل تراز سفیدی تو عکسهای ماکرو هم دیده میشه که باعث بهم ریخته شدن رنگ میشه. اما از لحاظ کنتراست و شارپنس تو سطح قابل قبولی هستن. اگه شرایط نوری فراهم باشه شما میتونین روی عکسهای ماکرو این گوشی حساب کنین. اما آخرین سنسور از مجموعه سنسورهای دوربین Galaxy M62، یک سنسور 5 مگاپیکسلی تشخیص عمق میدان هست. این سنسور خودش به طور مستقل کاری نمیکنه و موقع گرفتن عکسهای پرتره به کمک دوربین اصلی میاد. عملکرد این سنسور تو اغلب مواقع خوبه و شناسایی و جداسازی سوژه از پس زمینه به خوبی انجام میشه. تنها موردی که میشه بهش اشاره کرد مات کردن غیر طبیعی پس زمینه هست که توسط گوشی رخ میده. برای رفع این مشکل بهتره تا شما خودتون به صورت دستی میزان ماتی پس زمینه رو مشخص کنین. در بخش فیلم برداری اما اتفاق خارقالعادهای نیوفتاده و این گوشی حتی از همردههای خودش هم ضعیفتر هست. قابلیت فیلم برداری 4K و 30 فریم بر ثانیه در این گوشی دیده میشه. میشه گفت عملکرد Galaxy M62 در قسمت فیلمبرداری قابل قبوله، لرزشگیر دیجیتالیه و خوب کار میکنه و سرعت فوکوس رو سوژهها هم کاملا معمولی هست. در مورد دوربین Galaxy M62 یه نکتهای وجود داره. با توجه به پردازنده Exynos 9825 که در این گوشی دیده میشه؛ عملکرد پردازشی اون پایدار نیست. یعنی اینکه بعد از حدودا 40 دقیقه فیلم برداری، گوشی به شدت داغ میکنه و دچار لگ و باگ میشه. در این شرایط باید فیلمبرداری رو متوقف کنین، گوشی رو یک جا بذارین تا خنک شه و بعد دوباره به ضبط فیلم ادامه بدین. سنسور 32 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم 2.2 وظیفه ثبت عکسهای سلفی رو برعهده داره. اگه شرایط نوری خوبی فراهم باشه، عکسهای سلفی جزئیات بالایی رو به نمایش میذارن. در ثبت رنگها هنوز مشکل دیده میشه اما خب خیلی کمه و اونقدرها به چشم نمیاد. از ویژگی دیگه دوربین سلفی میشه به گرفتن عکسهای سلفی پرتره اشاره کرد. البته در این مورد جداسازی سوژه از پس زمینه به صورت نرم افزاری انجام میشه و نباید انتظار داشت کیفیت عکسهای پرتره سلفی به پای عکسهای پرتره دوربین اصلی برسه.
سخت افزار و عملکرد سامسونگ گلکسی M62
احتمالا در جریان هستین که تراشههای شرکت کوالکام نسبت به تراشههای شرکت سامسونگ پایداری بیشتری دارن، بهینهتر هستن و به طور کلی کمتر داغ میشن و عملکرد نهایی اونها بهتر از تراشههای سامسونگ هست. شرکت کرهای در گلکسی M51 از تراشهی اسنپدراگون 730G A استفاده کرده، اما حالا در این گوشی به سراغ اگزینوس 9825 رفته، تراشهی 7 نانومتریای که در پرچمدارانی مثل گلکسی نوت 10 و نوت 10 پلاس شاهد اون بودیم. در مطلب بررسی Galaxy M62 اجرای خوب و روان بازیها تفاوت عمده این گوشی با نسل قبل از خودش هست، به طوری که این تراشهی پرچمدار (هرچند کمی قدیمی) قدرتی بیشتر برای M62 به ارمغان آورده و اون رو به دستگاه مناسبی برای بازی کردن تبدیل کرده، چراکه هم نمایشگر بزرگ و باکیفیتی رو به روی این گوشی شاهد هستیم، هم سخت افزار قوی و هم باتری غول آسا! در استفاده روزمره این گوشی به سریعترین حالت ممکن به دستورات پاسخ میده و در اجرای بازیهای جدید و سنگین نیز میتونین گرافیک اونها رو به روی آخرین درجه قرار بدین و بدون هیچ گونه مشکلی این بازیها رو اجرا کنین (البته باید توجه داشته باشین که همون طور که گفته شد تراشههای سامسونگ بیشتر و سریعتر از تراشههای کوالکام داغ میشن و این میتونه تأثیر منفی بر اجرای بازیها داشته باشه).
نرم افزار و رابط کاربری سامسونگ گلکسی M62
به صورت پیش فرض رابط کاربری One Ui 3.1 سوار بر اندروید 11 روی این گوشی دیده میشه. این نسخه آخرین نسخه از رابط کاربری سامسونگ هست. به احتمال خیلی زیاد Galaxy M62 تا اندروید 13 بروزرسانی بشه. اما با توجه به سری M بودن اون امکان داره تا نسبت به سری A، دیرتر آپدیتها رو دریافت کنه. درباره رابط کاربری سامسونگ باید بگیم که بهترین رابط کاربری بین گوشیهای اندرویدی هست. آیکونها جذاب تر شدن و حالا انیمیشنهای بیشتری هم در محیط کاربری دیده میشه تا جذابیت کار کردن با گوشی رو دوچندان کنه. خوشبختانه سامسونگ از تجربه چندین و چند ساله خودش استفاده کرده و از لحاظ رابط کاربری بهترین نمره رو میگیره.
امنیت سامسونگ گلکسی M62
در بخش امنیت Galaxy M62 از دو روش مرسوم حال حاضر استفاده میکنه که شما میتونین از یکی یا هردوی اونها بهره ببرین. روش اول تشخیص چهره به کمک دوربین سلفی هست که دو بعدی بوده و امنیت خیلی عالی نداره و در نور اندک هم کارایی خودش رو از دست میده. روش دوم استفاده از حسگر اثرانگشت هست که در لبهی سمت راست قرار گرفته و با دکمه پاور این محصول ادغام شده. محل قرار گیری این حسگر کاملا مناسب هست و به راحتی میتونین به اون دسترسی پیدا کنین. این حسگر به سرعت و با دقت بالایی اثرانگشت شما رو شناسایی کرده و اقدام به باز کردن قفل صفحه میکنه. این حسگر به مراتب از حسگرهای زیر صفحه در گوشیهای میانرده سامسونگ بهتر هست و به مراتب سرعت و دقت بهتری هم داره.
اسپیکر سامسونگ گلکسی M62
یکی از نقاط ضعف گوشی برمیگرده به قسمت اسپیکر، جایی که متاسفانه خبری از اسپیکر استریو نیست. برای تست اسپیکر آهنگی رو پخش کردیم. حجم صدای تولیدی خوبه اما نمیتونیم بگیم صدای خیلی بلندی داره، از طرفی هم نمیشه گفت بده؛ کاملا یک عملکرد معمولی داره. در مقابل کیفیت صدا خوبه و صداها به خوبی تفکیک میشن.
باتری سامسونگ گلکسی M62
گلکسی M51 اولین گوشی سامسونگ با باتری 7000 میلی آمپر ساعتی بود. گلکسی M62 هم از همین حجم باتری استفاده میکنه تا بتونه مثل M51 شارژدهی تحسین برانگیزی رو ارائه کنه. در استفاده روزمره و عادی این گوشی هم شارژدهی کم و بیش یکسانی با M51 داره، هرچند که به خاطر تراشهی قویتر و همچنین بهینه نبودن تراشههای اگزینوس نسبت به تراشههای کوالکام حدود 1 ساعت کمتر میتونه در تستهای مختلف دوام بیاره. گذشته از این حرفها این گوشی شارژدهی بی نظیری داره و اصلا نمیتوان در این بخش هیچ گونه ایرادی به اون وارد کرد. شاید تنها رقیب این گوشی رو بشه برادر خودش یعنی M51 به حساب آورد و به غیر از اون در زمینه باتری هیچ رقیب دیگری نداره. گلکسی M62 میتونه به راحتی 2 روز کامل شما رو همراهی کنه و کمی شارژ هم برای روز سوم نگه داره. اگه استفادهی خیلی سنگین شامل بازی کردن هم دارین، باز هم میتونین بین 1 تا 1.5 روز به روی این گوشی حساب باز کنین. این باتری از شارژ سریع 25 واتی هم پشتیبانی میکنه و به کمک اون میتونه در زمان کمتر از 2 ساعت به شارژ کامل برسه که در مقایسه با حجم باتری عظیم اون عدد کاملا قابل قبولی هست. این محصول از شارژ معکوس هم بهره میبره و این یعنی میتونین از اون به عنوان پاوربانک برای شارژ دیگر گوشیها و محصولات بهره ببرین.
درآخر
در بازهی قیمتی این گوشی رقبای قدرتمندی از خود سامسونگ، شیائومی یا حتی موتورولا وجود دارن. درمقایسه با گلکسی M62، گوشی محبوب A52 برتریهایی نظیر نمایشگر ۹۰ هرتزی، اسپیکرهای استریو، تجربهی عکاسی بهتر، گواهی IP67 برای مقاومت در برابر آب و ارگونومی بسیار بهتر رو به نمایش میذاره؛ درحالیکه محصول دیگری همچون می ۱۰ تی شیائومی تراشهی به مراتب توانمندتر و پایدارترِ اسنپدراگون ۸۶۵، صفحهنمایش ۱۴۴ هرتزی و بدنهی شیشهای رو به رخ میکشه. در نهایت شما باید با توجه به بودجه و اولویتهاتون از خرید موبایل تصمیم بگیرین که چه گوشیای مناسبتون هست و اون رو تهیه کنین.