گارانتی
حافظه داخلی
مقدار رم
تراشه
تعداد سیم کارت
شبکه های ارتباطی
مشخصات کلی
پردازنده
ارتباطات
صفحه نمایش
دوربین
صدا
امکانات نرم افزاری
سایر مشخصات
گارانتی
حافظه داخلی
مقدار رم
تراشه
تعداد سیم کارت
شبکه های ارتباطی
مشخصات کلی
پردازنده
ارتباطات
صفحه نمایش
دوربین
صدا
امکانات نرم افزاری
سایر مشخصات
گلکسی A02 سامسونگ
از اونجایی که گوشیهای هوشمند میانرده، بسیار پرطرفدار و مقرون به صرفه هستن، اکثر شرکتهایی که در بازار گوشیهای هوشمند، فعالیت دارن، یک یا چند خط تولید میانردهای رو راهاندازی میکنن؛ تا بازار پرشور میانردهها رو از دست ندن. شرکت سامسونگ، که یکی از پرکارترین شرکتها در زمینه تولید و توزیع اسمارتفونها هست، چند سری میانردهای رو معرفی کرده که سری A، پرمخاطب ترین اونهاست. در کنار سری A دو خط تولید دیگر F و M، میانردههای سامسونگ رو عرضه میکنن؛ اما مخاطبان این دو سری، از سری A کمتر هستن. شاید محبوبیت سری A رو بتوان به قدیمی بودن اون نسبت داد. اما موضوع بحث ما، قدمت این سری نیست و قراره به بازتولید اسمارتفون دیگری از سری M بپردازیم. گاهی اوقات، شرکت ها برای سرگرم کردن بازار گوشیهای هوشمند، یک اسمارتفون قبلا تولیدشده رو دوباره معرفی می کنن و این رو بهطور کامل در اسمارتفون جدید سامسونگ، حس میکنیم.
گوشی A02 با یک پردازنده مدیاتک MT6739W عرضه شده و به عنوان یک گوشی میانرده و خوش قیمت، عملکرد و کیفیت عالی داره. این گوشی جدید گلکسی A02 سامسونگ دارای یک نمایشگر 6.5 اینچی PLS IPS هست و از یک پردازنده Mediatek MT6739W، به انتخاب رمهای 2 و 3 گیگابایتی و ظرفیت 32 یا 64 گیگابایت بهره می بره. گوشی گلکسی A02 سامسونگ همچنین دارای دوربینهای عقب 13 و 2 مگاپیکسلی برای عکس برداری گسترده و سنجش عمق هست و از یک دوربین جلو 8 مگاپیکسلی بهره می بره.
مزایا | معایب |
قیمت مناسب | مقدار RAM نسبتاً پایین |
طراحی مدرن و زیبا | پردازندهی مرکزی 1.5 گیگاهرتز متوسط |
دارای بدنه محکم | نداشتن پورت Type-C |
صفحهنمایش PLS IPS | کمی سنگین وزن |
______________ | نداشتن حسگر اثر انگشت |
دیزاین و طراحی گوشی گلکسی A02 سامسونگ
تفاوت طراحی « Samsung Galaxy A02» با مدل « Samsung Galaxy A02s » کاملا محسوس هست و بدلیل نبود سنسور تشخیص عمق در دوربین اصلی « Samsung Galaxy A02» هست؛ از طرفی دیگه، تفاوت طراحی « Samsung Galaxy M02» از این مدل هم، کاملا احساس میشه. البته پنلهای جلویی « Samsung Galaxy A02» و « Samsung Galaxy M02»، یک طراحی کاملا مرسوم دارن و از روی پنل جلویی اونها، توانایی تشبیه طراحیها رو نداریم و برای این امر، باید پنل پشتی رو بررسی کنیم. موضوعی که در طراحی هر چهار مدل « Samsung Galaxy M02»، « Samsung Galaxy A02s »، « Samsung Galaxy M02s » و « Samsung Galaxy A02» کمی مایوس کننده هست، عدم حضور حسگر اثر انگشتی هست، که حالا دیگه به عنوان محافظ حریم شخصی کاربر، شمرده میشه. با نبود این حسگر، کاربر موظف هست تا با استفاده از الگوهای معضل و پسوردهای ناآشنا و غیر قابل حدس، امنیت اسمارتفون خود رو تامین کنه. پنل جلویی شیشهای « Samsung Galaxy A02» میزبان نمایشگر، اسپیکر تماس و دوربین سلفی است. پنل پشتی پلاستیکی با مقادیر دوربین اصلی، تزئین شده. فریم پلاستیکی نیز با کنترلرهای صدا، دکمه پاور، اسلات سیمکارت، جک 3.5 میلی متری هدفون، اسپیکرها و درگاه شارژ microUSB درگیر هست. پنل جلویی « Samsung Galaxy A02» همونطور که اشاره شد، حاوی یک طراحی عمومی هست، که در جمع کثیری از اسمارتفونهای میانرده دیده میشه. حواشی اطراف نمایشگر رو نمیشه، متوازن دونست؛ چراکه توازن درخواستی ما در قسمت پایینی نمایشگر، به هم خورده و در این قسمت از نمایشگر، حواشی، ضخیمتر هستن. در بالای نمایشگر هم دوربین سلفی با طراحی مرسوم ناچ اومده. طراحی ناچ قطرهای دوربین سلفی « Samsung Galaxy A02» هیچ ایراد به خصوصی نداره. طراحی پنل جلویی این اسمارتفون، با چشمپوشی از عدم توازن حواشی که برای میانردهها، امری تقریبا بدیهی هست، هیچ ایرادی نداره؛ ولی نمیشه اون رو زیبا دونست. پنل پشتی « Samsung Galaxy A02» طراحی بهتری داره. در پنل پشتی، یک دسته از خطوط مورب عمیق موازی، دیده میشه، که در اصل، نقش اصلی این طراحی رو برعهده دارن. در گوشه بالایی پنل پشتی، قاب بیضی شکل دوربین اصلی، قابل مشاهده هست، که در درون خود، دو سنسور دوربین رو جا داده. دیدن درگاه شارژ microUSB کمی کاربران رو ناامید میکنه؛ چرا که عمده کاربران با خرید یک اسمارتفون جدید میخوان، به مولفههای مدرنتر دسترسی داشته باشن. « Samsung Galaxy A02» با ابعاد 164 در 75.9 در 9.1 میلی متر، وزن 206 گرم و رنگ های مشکی و آبی عرضه میشه. ابعاد و وزن « Samsung Galaxy A02» دقیقا همونهایی هستن، که برای « Samsung Galaxy M02» ذکر شده.
اگه قصد خرید گوشی توی این بازه قیمتی رو دارین و طراحی و کیفیت ساخت براتون اهمیت داره، میتونین سراغ رقبای GALAXY A02 برین که درسته همشون از جنس پلاستیک ساخته شدن، اما کیفیت پلاستیک استفاده شده توی رقبای این گوشی خیلی بهتر هست.
دوربین گوشی گلکسی A02 سامسونگ
سامسونگ برای دوربین GALAXY A02 دوتا سنسور در نظر گرفته. سنسور اصلی 13 مگاپیکسل و سنسور ماکرو 2 مگاپیکسل هست، که با توجه به اعداد و ارقام توقع کیفیت بالای عکاسی و فیلمبرداری رو نباید از این گوشی داشت.
عکسهای ثبت شده با سنسور 13 مگاپیکسلی اصلا قابلیت تعریف ندارن. شاید بگین با توجه به قیمت این گوشی نباید توقع زیادی از دوربین این گوشی داشته باشیم، اما توی همین بازه قیمتی رقبایی وجود دارن که عملکرد قابل قبولی توی بخش دوربین دارن. عکسها روشنایی و وضوح خوبی ندارن و تقریبا هیچ جزئیاتی رو توی عکسهای این گوشی نمیتونین ببینین. دوربین GALAXY A02 صرفا عکسها رو ثبت میکنه.
در مورد سنسور ماکرو هم واقعا هیچ توقعی نباید از عکسهای ماکرو داشته باشین و در واقع سامسونگ سنسور ماکرو رو گذاشته که بگه این گوشی دو تا سنسور داره.
این گوشی قابلیت 1080p با 30 فریم بر ثانیه رو پشتیبانی میکنه. کیفیت فیلمبرداری هم مثل بخش عکاسی چنگی یه دل نمیزنه. سرعت تغییر فوکوس به شدت پایینه و عملکرد لرزشگیر جوریه که انگار اصلا لرزشگیر وجود نداره.
عکسهای سلفی با سنسور 5 مگاپیکسلی واقعا خوب نیستن. عکسها آبرنگی ثبت میشه و تقریبا هیچ جزئیاتی ثبت نمیشن. اگه بتونین شرایط نوری به شدت خوب ایجاد کنین، میتونین عکسهای سلفی قابل قبولی رو ثبت کنین، در غیر این صورت روی دوربین سلفی این گوشی هیچ حسابی باز نکنین.
با توجه به قیمت این گوشی میشه گفت عملکرد قابل قبولی توی بخش دوربین داره، اما بین رقبای هم قیمت خودش هیچ حرفی برای گفتن نداره و توی این بازه قیمتی دوربینهای بهتر از GALAXY A02 وجود دارن.
صفحه نمایش گوشی گلکسی A02 سامسونگ
سامسونگ ای02 از یک نمایشگر 6.5 اینچی از نوع PLS IPS بهره برده که رزولوشن 720 × 1600 پیکسل، نسبت تصویر 20:9 و تراکم پیکسلی 270 پیکسل بر اینچ رو ارائه میده. نمایشگر 81.9 درصد از پنل جلو رو به خودش اختصاص داده که میزان قابل توجهی در نظر گرفته میشه. وضوح تصویر گوشی گلکسی a02 برای عملکردهای عادی روزانه کاملا مناسب به نظر میرسه و حتی میتونین با اون در شبکههای اجتماعی به تماشای فیلم و ویدئو بنشینین.
سخت افزار و عملکرد گوشی گلکسی A02 سامسونگ
چیپست 28 نانومتری Mediatek MT6739W که در « Samsung Galaxy M02» هم موجود هست، برای پردازشهای سنگین مناسبت نداره و با این حال به عنوان یک چیپست گیمینگ معرفی شده. این چیپست از چهار هسته Cortex-A53 با مصرف کم و بیشینه فرکانس 1.5 گیگاهرتز سود می بره. چیپست گرافیکی PowerVR GE8100 این تراشه رو همراهی میکنه. « Samsung Galaxy A02» در سه نسخه سخت افزاری رم 2 گیگابایت و حافظه داخلی 32 گیگابایت رم 3 گیگابایت و حافظه داخلی 32 گیگابایت رم 3 گیگابایت و حافظه داخلی 64 گیگابایت ارائه شده.
نرم افزار و رابط کاربری گوشی گلکسی A02 سامسونگ
« Samsung Galaxy A02» با رابط کاربری نسبتا قدیمی One UI 2.0 بر پایه اندروید 10 عرضه میشه. دلیل بهره نبردن این اسمارتفون از رابط کاربری جدید سامسونگ و اندروید 11 رو میشه در ضعف سخت افزاری اون، جستجو کرد. البته رابط کاربری فوق، زیبا هست و میزان شخصی سازی اون رو میتوان، خوب دونست.
اسپیکر گوشی گلکسی A02 سامسونگ
این گوشی از قابلیت پخش صدای مونو استفاده میکنه و تمام صدای خروجی از اسپیکر پایین گوشی پخش میشه. بلندی صدای اسپیکر قابل قبول هست اما کیفیت و تفکیک صدای خوبی نداره. زمانی که صدا توی بیشینه خودش باشه عملا هیچ کیفیت نداره و به طور کلی روی اسپیکر این گوشی هیچ حسابی نمیشه باز کرد.
باتری گوشی گلکسی A02 سامسونگ
Galaxy A02 برای تامین انرژی مورد نیاز خودش از یک باتری توانمند ۵۰۰۰ میلیآمپری استفاده میکنه که شارژدهی بسیار خوبی داره. متاسفانه با توجه به اقتصادی بودن این گوشی، سامسونگ برای کاهش هزینهی ساخت، فست شارژی در نظر نگرفته و برای شارژ کامل باید چیزی حدود ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه منتظر بمونین. البته بعد از یک بار شارژ کامل اگه استفادهی زیادی از گوشی همراه خودتون نداشته باشین ممکن هست تا دو روز نیاز به شارژ مجدد نداشته باشین.
در آخر
به طور کلی باید گفت که اگه تقاصای شما از « Samsung Galaxy A02» سخت و یا سنگین نیست، میتونین روی توانایی پردازشی این گوشی حساب کنین؛ اما اگه شما یک کاربر اهل بازیهای سنگین هستین، این اسمارتفون برای شما مناسبت نداره. درکل « Samsung Galaxy A02» برای استفادههای عمومی و ساده مناسب هست.
دیدگاه خود را بنویسید