حافظه داخلی
مقدار رم
تراشه
تعداد سیم کارت
شبکه های ارتباطی
مشخصات کلی
پردازنده
حافظه
صفحه نمایش
ارتباطات
دوربین
صدا
امکانات نرم افزاری
باتری
گارانتی
حافظه داخلی
مقدار رم
تراشه
تعداد سیم کارت
شبکه های ارتباطی
مشخصات کلی
پردازنده
حافظه
صفحه نمایش
ارتباطات
دوربین
صدا
امکانات نرم افزاری
باتری
گارانتی
بررسی Xiaomi Note 10 pro
کمپانی محبوب و معروف شیائومی بازهم با تولید گوشیهای میانرده ارزنده، کاربران و دوستداران تکنولوژی رو هیجانزده کرده. گوشی شیائومی ردمی نوت 10 پرو در حقیقت نسخه جهانی شیائومی ردمی نوت 10 پرو مکس هست که منتشر شده. Xiaomi Redmi Note 10 Pro از NFC پشتیبانی میکنه و گواهینامه IP53 داره. تقریباً یک سال از تولید ردمی نوت 9 گذشته و تا به امروز تمام به روزرسانیهای اون در سر وقت خود منتشر شده. اکنون نسل بعدی میانردههای هوشمند و مقرون به صرفه یعنی شیائومی ردمی نوت 10 پرو به بازار وارد شده.
نمایشگر بزرگ و باکیفیت، پردازنده ساخت کوالکام، اسپیکرهای استریو، دوربین چهارتایی و عملکرد مناسب باتری از بارزترین ویژگیهای مثبت این گوشی محسوب میشه. علاوه بر این نرخ تازه سازی 120
هرتزی نمایشگر، همون مقداریه که تو اکثر پرچمداران بازار شاهدش هستیم. با این حال Redmi Note 10 Pro هنوز یه گوشی اقتصادی و میانردست و بعضی امکانات مثل پشتیبانی از شبکه 5G تو این گوشی دیده نمیشه.
مزایا | معایب |
پشتیبانی از شارژ سریع 33 واتی | پردازنده نسبتا ضعیف |
شارژدهی خوب باتری | عملکرد بد دوربینها در نور کم |
عملکرد سخت افزاری پایدار و خوب | نبود نایت مود برای دوربین فوق عریض |
اسپیکرهای بسیار خوب | __________________ |
نمایشگر امولد با کیفیت با روشنایی خوب | __________________ |
طراحی زیبا با ارگونومی خوب و گواهی IP53 | __________________ |
نمایشگر 120Hz | __________________ |
عملکرد مطلوب دوربین | __________________ |
سرعت بالای حسگر اثر انگشت | __________________ |
طراحی و دیزاین شیائومی Note 10 pro
قبل از اینکه شروع به توضیح در مورد طراحی کنیم در یک کلمه باید بگیم که ردمی نوت ۱۰ پرو واقعاً زیباست. در بخش طراحی با گوشیای روبرو هستیم که همه چیز در اون جدید هست و کاملاً از طراحی خانواده ردمی نوت ۱۰ پیروی کرده. قاب پشتی دستگاه از شیشه ساخته شده و مانند صفحهنمایش با گوریلاگلس ۵ محافظت میشه. قاب پشتی کاملاً مات طراحی شده که یکی از دلایل جذابیت گوشی همین ماتی قاب پشتی هست. به لطف مات بودن قاب پشتی اثرانگشت و کثیفی جذب نمیشه و گوشی از دست کاربر لیز نیز نمیخوره.
رنگهای جذابی برای این گوشی در نظر گرفته شده، به عنوان مثال رنگ گرادیانت برنزی از بالا با رنگ تقریباً نارنجی خیلی کم رنگ شروع میشه و در بخش پایینی به رنگ نارنجی یا پرتقالی پررنگ تبدیل میشه. از نظر وزن و ضخامت با گوشیای مناسب روبرو هستیم. شیائومی Note 10 pro وزنی برابر ۱۹۳ گرم و ضخامتی برابر ۸.۱ میلیمتر داره. شیائومی امسال به خوبی روی اندازه و وزن گوشیهاش کار کرده و همه گوشیهای میان ردش وزن و ضخامت مناسبی دارن. در کنار اینها ردمی نوت ۱۰ پرو دو خمیدگی نرم در کنارههای خودش وجود داره که کمک کرده تا گوشی به خوبی بتونه در دست قرار بگیره. صفحه نمایش دستگاه برخلاف قاب پشتی تخت طراحی شده و حاشیههایش هم خیلی زیاد نیست که به همین سبب صفحه نمایش توانسته حدود 85.6 درصد از قاب جلو رو در اختیار بگیره. ردمی نوت ۱۰ پرو نسبت ابعاد خیلی خوبی داره و گوشی پهنی نیست. به همین خاطر با یک دست، میتونین به سادگی با اون کار کنین.
دوربین سلفی در بالای صفحه نمایش هست به صورت حفره در نظر گرفته شده و اندازه خیلی کوچکی داره. بیرون زدگی قابی که برای لنزهای دوربین اصلی در نظر گرفته شده زیاده و همین باعث میشه ردمی نوت 10 پرو روی سطح صاف بهخوبی قرار نگیره و لق بزنه. قاب لنزهای دوربین اصلی به رنگ مشکی هست اما کنارههای قاب تقریباً رنگ نارنجی داره که هماهنگ با رنگ بدنه دستگاه باشه. در کل ردمی نوت ۱۰ پرو گوشیای کاملاً خوش دست، خوش ساخت و البته زیبا هست. جزئیات دستگاه فریم پلاستیکی در Redmi Note 10 Pro کاملاً هم رنگ بدنه در نظر گرفته شده. روی این فریم سمت راست کلیدهای ولوم و پاور رو میبینیم که کلید پاور، سنسور اثرانگشت هم هست. در این بخش که این دو کلید روی فریم هستند ضخامت فریم کمی بیشتر شده.
بخش پایینی و بالایی فریم طراحی تخت داره. روی فریم پایین درگاه تایپ سی را کنار اسپیکر اصلی و میکروفون اصلی میبینیم.
روی فریم بالایی اسپیکر دوم، درگاه اینفرارد، میکروفون دوم و جک ۳.۵ میلیمتری صدا هستن.
و در نهایت هم روی فریم سمت چپ درگاه سیم کارتها هستن که اسلات بزرگی در این درگاه قرار گرفته و به صورت هم زمان از دو سیم کارت و کارت حافظه خارجی کنار هم پشتیبانی میکنه.
صفحه نمایش شیائومی Note 10 pro
قطعا یکی از بهترین بخشهای این گوشی نمایشگر اون هست، چرا که هم در مقایسه با نسل قبل پیشرفت قابل ملاحظهای داشته و هم این که در مقایسه با رقبای هم قیمت خود برتری ملموسی داره. نمایشگر ردمی نوت 10 پرو از یک پنل امولد با اندازه 6.67 اینچ با رزولوشن FHD+ استفاده میکنه. این صفحه نمایش تراکم پیکسلی 395 داره و حداکثر روشنایی اون تا حدود 460 نیت در حالت دستی و تا حدود 730 نیت در حالت خودکار قابل افزایش هست. این نمایشگر ارتقاء یافته دارای وضوح 1080 پیکسل در 2400 پیکسل هست که در بالای اون یک سوراخ بسیار کوچک برای دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی تعبیه شده. برای محافظت از صفحه نمایش، از فناوری گوریلا گلس 5 کورنینگ استفاده شده که در اکثر گوشیهای پرچمدار شاهد اون هستیم. موردی که وجود داره اینه که یک گلس بسیار نازک اما بی کیفیت در کارخانه شیائومی بر روی نمایشگر نصب شده که تنها میتونه در برابر خط و خش مقاوم باشه و در برابر ضربات هیچ مقاومتی نداره. صفحه نمایش ردمی نوت 10 پرو از نرخ تازه سازی تطبیقی 60 هرتز و 120 هرتز، دقیقا مانند گوشی آیفون ۱۲ پرو مکس، پشتیبانی میکنه. بر روی صفحه نمایش ردمی نوت 10 پرو از یک لایه لمسی با سرعت نمونه برداری 240 هرتز استفاده شده. این گوشی دارای صفحه نمایشی کاملا صاف و فوق العاده پاسخگو که از ویژگی های جذاب HDR10 و WideVine L1 DRM پشتیبانی میکنه، هست.
کیفیت این صفحه نمایش بسیار خوب هست و قطعا از مشاهدهی محتوا در اون بسیار لذت میبرین. به لطف امولد بودن پنل محتوا به صورت شارپ و چشم نواز به نمایش درمیاد و عمق رنگ مشکی بسیار زیادی رو شاهد هستیم. حاشیههای مناسب اطراف نمایشگر و همچنین روشنایی رضایت بخش اون باعث میشه که واقعا نتوان به این بخش ایرادی وارد کرد. به علاوهی این که به سبب نرخ نوسازی 120 هرتزی همه چیز به روانترین شکل ممکن نمایش داده میشه و لذت وب گردی و گشت و گذار در شبکههای اجتماعی با ردمی نوت 10 پرو دو چندان میشه.
نرخ نوسازی این گوشی به صورت تطبیقی هست و این یعنی خود گوشی میتونه نرخ نوسازی رو برای مصرف بهینه باتری بین 60 و 120 هرتز تنظیم کنه (زمانی که به نرخ نوسازی 120 هرتز نیاز باشه دستگاه نرخ نوسازی رو به 120 افزایش میده و زمانی که مثلا در حال تماشای ویدئو باشین این نرخ به 60 هرتز معمول کاهش پیدا میکنه تا شارژ کمتری مصرف بشه). شیائومی در بخش تنطیمات نمایشگر سه حالت رو به شما ارائه میده. حالت اول Auto هست که اگر این حالت رو انتخاب کنین گوشی به صورت خودکار رنگ نمایشگر رو بسته به رنگ محیط تنظیم میکنه تا همیشه رنگهای دقیقتری رو شاهد باشین. حالت دوم Saturated نام داره و با انتخاب اون گوشی غلظت رنگهای نمایشگر رو افزایش میده تا محتوا به شکل جذابتری به نمایش گذاشته بشه (مانند حالت پیش فرض نمایشگر گوشیهای سوپر امولد سامسونگ).
این حالت ممکنه به چشم شما خوشایند نباشد و ترجیح بدین که رنگهایی واقعیتر رو مشاهده کنین که در این صورت شاید انتخاب حالت Standard برای شما منطقیتر باشه (در این حالت رنگهای دقیقترین حالت ممکن رو دارن و تفاوت این حالت با Auto اینه که تغییر نور محیط تأثیری در نمایش رنگها نمیذاره). اگر بخواهیم بخش نمایشگر ردمی نوت پرو رو جمع بندی کنیم باید بگیم که سازنده چینی سنگ تمام گذاشته و حقیقتا نمیتوان ایراد خاصی به اون وارد کرد و اگر بخش نمایشگر در خرید گوشی برای شما اولویت هست شاید بهترین گزینه در این بازهی قیمتی همین ردمی نوت 10 پرو شیائومی باشه.
دوربین شیائومی Note 10 pro
در پشت ردمی نوت 10 پرو شیائومی از چهار دوربین اصلی با وضوح بالا شامل لنز فوق عریض، دوربین ماکرو، لنز تله فوتو و سنسور عمق استفاده شده.
لنز اصلی به سنسور 108 مگاپیکسلی HM2 ساخت سامسونگ مجهز شده که گشودگی دیافراگم 1.9 داره. عکسهای 108 مگاپیکسلی حجم بسیار بالایی دارن، این لنز برای حل این مشکل از تکنولوژی Nano-Bayer استفاده میکنه. این تکنولوژی امکان ادغام نهتایی پیکسل ها رو برای لنز فراهم میکنه و نتیجه کار باعث میشه تا عکسها کیفیت بیشتر و حجم کمتری داشته باشن.
ایراد خاصی نمیشه به این لنز گرفت. عکسهایی که توسط لنز اصلی ثبت میشن گسترده دینامیکی خیلی بالایی دارن و تعادل نوری به خوبی تو نقاط تیره و روشن برقراره. جزئیات یه خوبی نمایش داده میشن و نویز خیلی کمی تو عکسها دیده میشه. اما اگه شرایط نوری فراهم نباشه اونوقت نویز تو عکسها زیاد میشه. اما در مجموع میشه گفت این لنز به خوبی وظیفه خودش رو انجام میده.
سنسور 8 مگاپیکسلی IMX355 سونی برای گرفتن عکسهای اولتراواید به کمک این گوشی میاد. این سنسور زاویه دید 118 درجهای رو پوشش میده که در مقایسه با رقبای خودش مقدار کمتریه. تصاویر اولتراواید اختلاف چندانی با تصاویر لنز اصلی ندارن. شارپنس و جزئیات مقداری کاهش پیدا می کنن اما هنوز تو سطح خیلی خوبی قرار میگیرن. دقت نمایش رنگها بشدت بالاست و خبری از بهم ریختگی لبههای عکس نیست.
لنز ماکرو این گوشی نسبت به لنزهای ماکروی معمولی پیشرفت داشته و به سنسور تله ماکرو مجهز شده. این یعنی امکان زوم دوبرابری تو حالت ماکرو برای شما فعال هست. خوشبختانه این سنسور فوکوس خودکار هم داره و شما میتونین از سوژههایی با فاصله 3 تا 10 سانتی متری، عکسهای ماکرو بگیرین. کیفیت تصاویر ماکرو فوقالعادست. معمولا تو عکسهای ماکرو شاهد بهم ریختن رنگها بودیم، این مشکل تا حد زیادی رفع شده و رنگها تا حد زیادی به طبیعت نزدیکن.
سنسور 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق میدان، به تنهایی قادر به انجام کار خاصی نیست و تو گرفتن عکسهای پرتره 12 مگاپیکسلی به کمک لنز اصلی میاد. این سنسور با دقت خیلی خیلی زیادی میتونه سوژه رو از پسزمینه جدا کنه. علاوه بر این پسزمینه هم به خوبی تار میشه. همکاری این سنسور با لنز اصلی عکسهای پرتره خیلی خوبی رو رقم میزنه.
دوربین سلفی هم عملکرد خیلی خوبی دارد. ثبت جزئیات در عکسهای سلفی بالاست و رنگها را خیلی نزدیک به واقعیت ثبت میکند. عکسهای سلفی پرتره هم تقریباً خوب هستند.
Redmi Note 10 Pro با استفاده از لنز اصلی خودش میتونه ویدیوهایی باکیفیت 4K با 30 فریم بر ثانیه و 1080 با 30/60 فریم بر ثانیه ضبط کنه. فیلمبرداری با لنزهای اولتراواید و ماکرو هم به کیفیت 1080 و 30 فریم بر ثانیه محدود شده. اغراق رنگی زیادی تو ویدیوهای 4K دیده میشه. شارپنس هم به طور غیر معمولی افزایش پیدا میکنه و متاسفانه خبری از لرزشگیر نیست. اما تو کیفیت 1080 ورق برمیگرده، لرزشگیر دیجیتالی فعال میشه و عملکرد خیلی خوبی هم داره. جزئیات به خوبی نمایش داده میشن و بقیه عوامل مثل کنتراست، دقت رنگ و شارپنس عملکرد خیلی خوبی دارن.
برای تغییر حالتهای دوربین کافیه که انگشتتون رو به سمت چپ و راست بکشین تا حالتها عوض بشن، برای انتخاب یک حالت هم کافیه اون رو لمس کنین. برای جابهجایی بین دوربین عقب و جلو در شیائومی ردمی نوت 10 پرو کشیدن صفحه به بالا و پایین دیگه کارساز نیست و فقط از طریق دکمه کنار شاتر امکان پذیر هست. در پایین صفحه گزینههای بزرگنمایی قرار گرفته و در مقابل و در بالای صفحه گزینههای منظره یاب، حالت فلش، HDR، ضامنAI، عکس زنده، عصای جادویی، جلوهها و فیلترها قرار گرفتن که میتونین برای استفاده از هرکدام از اونها، گزینه اون رو لمس کنین. یکی از گزینههایی که نمیتونین پیدا کنین، گزینه تنظیم وضوح دوربین هست که برای هیچکدام از دوربینها در دسترس نیست. در شیائومی ردمی نوت 10 پرو همه دوربینها به جز دوربین ماکرو از حداکثر سرعت شاتر 30 ثانیه پشتیبانی میکنن.
سخت افزار و عملکرد شیائومی Note 10 pro
تلفن هوشمند شیائومی Redmi Note 10 Pro از تراشه اسنپدراگون 732 در قلب پردازش خود استفاده میکنه، تراشهای که در شیائومی پوکو X3 NFCشاهد حضورش بودیم. تراشه اسنپدراگون 732 از نظر عملکرد بسیار به تراشه اسنپدراگون 730 نزدیک هست. تراشهی استفاده شده در این مدل از شیائومی یک چیپست هشت هستهایه که از 2 هسته Kryo 470 Glod (Cortext-A76) با فراکانس 2.3 گیگاهرتز و 6 هسته Kryo 470 Silver (Cortext-A55) با فرکانس 1.8 گیگاهرتز با فناوری ساخت Lpp 8 نانومتری تشکیل شده. تمام تراشههای اسنپدراگون سری SD73X از تراشه Adreno 618 یکسان بهره میبرن. کلاک موجود در شیائومی ردمی نوت 10 پرو برابر با 800 گیگاهرتز هست.
تلفن شیائومی ردمی نوت 10 پرو در دو حافظه 64 گیگابایت و 128 گیگابایت از نوع UFS 2.2 با RAM یکسان 6 گیگ به فروش میرسه. البته انتظار داریم در آینده نزدیک شاهد حافظه 128 گیگابایت فضای ذخیره سازی و 8 گیگ RAM باشیم. Redmi Note 10 Pro رو میشه به عنوان بهترین گوشی در رنج قیمت خود انتخاب کرد. این گوشی از عملکرد بسیار خوبی برخورداره و به نسبت قیمتی که داره، امکانات بیشتری رو در اختیار کاربرانش قرار میده. شیائومی ردمی نوت 10 پرو برای اجرای انواع بازی و برنامه مناسب هست. ترکیب اندروید و MiUi با یکدیگر، باعث به وجود اومدن یک نمایشگر فوق العاده روان با تجریه کاربری بسیار عالی شده. در حال حاضر تعداد بسیار کمی از بازیها برای نمایشگرهای HRR بهینه شدن و حتی تعداد بسیار کمی از اونها میتونن با سرعت 60 فریم برثانیه در ردمی نوت 10 پرو کار کنن. Adreno 618 هیچ GPU (کارت گرافیک) شاخصی نیست اما اکثر بازیها و برنامهها رو به خوبی پشتیبانی میکنه.
نتایج بنچمارکهای مختلف در بررسی Redmi Note 10 Pro به ما میگه که قدرت این دستگاه برای اجزای بازیهای سنگینی مانند کال آف دیوتی موبایل و آسفالت 9 نیز خوب بوده و شما میتونین این عناوین رو به روی گرافیک متوسط یا حتی بالا اجرا کنین (اگر بهترین عملکرد در بازیها رو میخواین شاید بهتر باشه که گرافیک متوسط رو برگزینین تا شاهد افت فریم در طول بازی کردن هم نباشین).
نرم افزار شیائومی Note 10 pro
ردمی نوت 10 پرو از جدیدترین نرم افزار موجود برای گوشیهای شیائومی یعنی MIUI 12.5 برپایهی اندروید 11 استفاده میکنه. این رابط کاربری جدید نسبت به MIUI 12 بروزرسانیهای خوبی رو به خود دیده که از اصلیترین اونها میشه به بهینهتر شدن این رابط کاربری اشاره کرد. به گفتهی شیائومی، MIUI 12.5 حالا 20 درصد پردازنده مرکزی کمتر و 35 درصد حافظه رم کمتری برای برنامههای موجود در پسزمینه استفاده میکنه که همهی اینها باعث افزایش سرعت MIUI 12.5 میشه.
اسپیکر شیائومی Note 10 pro
شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو از تنظیمات کاملی برای بلندگوهای استریو برخوردار هست. در دو طرف دستگاه دو بلندگو استریو قرار گرفته که میشه صدای متعادلی رو از اونها شنید. نکتهای که در مورد بلندگوهای ردمی نوت ۱۰ پرو وجود داره اینه که هر دو بلندگو باهم برابر هستن و صدای بسیار خوبی دارن. بلندگوی شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو از وضوح بسیار عالی برخورداره و صدای متوسط و بالا رو به خوبی پخش میکنه. تنها موردی که در ایت قسمت ضعف محسوب میشد، بیس پایین بلندگوها بود.
باتری شیائومی Note 10 pro
اگه ضخامت 9.7 میلی متری می note 10 پرو کمی ناراحتتون کرده، بد نیست توجهتون رو به باتری خارق العاده 5260 میلی آمپر ساعتی که علاوه بر ظرفیت حیرت انگیزش، به فناوری شارژ سریع 30 واتی تجهیز شده. در 30 دقیقه، حدود 58 درصد و در 65 دقیقه این باتری به طور کامل شارژ میشه، جلب کنم. با این گوشی پاور بانکتون رو به دوستانتون هدیه بدین چون تقریبا نیازی به اون پیدا نمیکنین.
در آخر
در این مطلب تمام نکات مثبت و منفی گوشی ردمی نوت 10 پرو ر, برای شما بررسی کردیم و گفتیم که این گوشی در چه بخشهایی قدرت و ضعف داره. حالا با توجه به نمایشگر 120 هرتز OLED و باتری قدرتمند در کنار پردازنده اسنپدراگون، میتوان گفت که این گوشی رقیب بسیار سختی در رده گوشیهای ارزانقیمت هست که میتونین خریداری کنین.
اگه به دنبال خرید یک گوشی میانرده در بازهی قیمتی ردمی نوت 10 پرو هستین و نمایشگر و دوربین جزو اولویتهای اصلی شماست در خرید این محصول اصلا شک نکنین. یا اگه به دنبال خرید یک گوشی هستین که ارزش خرید بسیار بالایی داشته باشه و در تمام بخشها عملکرد خوب و در برخی عملکرد فراتر از قیمت ارائه بده باید این دستگاه رو برای خرید انتخاب کنین.
دیدگاه خود را بنویسید