لنوو ideacentre A540 قدرتمند و در عین حال زیبا
جمع و جور ترین حالتی که میشد تو یک جمله این آل این وان رو معرفی کرد، تو عنوان این پاراگراف گفته شد. Lenovo IdeaCentre A540 قدرتمند، متعادل و سرشار از ویژگی های کاربردی ای هست که با استفاده از پردازندهی نسل نه خود و کارت گرافیک خود، برای انجام کارهای روز مره عالیه. از جمله آپشن های کاربردیش میشه، به توانایی شارژ وایرلس (بیسیم) موبایل و غیر فعال کردن وب کم به صورت فیزیکی نام برد.
حالا بیایم تو یه نگاه، نقاط قوت و ضعف این آل این وان 23.8 اینچی با قیمت پایهی 799.99 دلار رو ببینیم.
مزایا و معایب در یک نگاه:
- دارای پردازندهی Intel Core i7-9700T، با توانایی ادیت فیلم.
- توانایی ادیت عکس با وضوح 2 برابر در صفحه نمایش QHD نسبت به HD
- دارای دوربین IR برای استفاده از Windows Hello
- توانایی انجام چندین کار و هندل کردن چندین برنامه به کمک 8 گیگابایت رم
- ارائه دهندهی شارژر بی سیم برای تلفن همراه در پایه ی مانیتور
- وجود قسمتی جداگانه برای قرار دادن هارد دیسک اضافه
- عدم توانایی کاربر در تنظیم ارتفاع مانیتور
اطلاعات کلی بر اساس تجربه:
توانایی جستجو در اینترنت و ارسال ایمیل و کار های روز مره: دارد.
توانایی ادیت عکس: دارد.
توانایی ادیت ویدیو: دارد.
توانایی در عرصهی گیمینگ: به دلیل داشتن کارت گرافیک AMD Radeon RX 540X، دارد.
توانایی در عرصه ی واقعیت مجازی: ندارد و مناسب نیست.
سبک طراحی
در طراحی این آل این وان از طبیعت و درخت سرو الهام گرفته شده که بر این اساس، سیستمی متعادل همراه با عملکردی قدرتمند برای محل کار و یا خانهی شما به حساب میاد.
پایهی این دستگاه، لوله ای طلایی رنگ هست که در عین سادگی، بسیار شیک و زیبا به نظر میرسه. همچنین رو پایهی این آل این وان بخشی وجود داره که میتونید گوشی خودتون رو به صورت وایرلس شارژ کنید.
صفحه نمایش ideacentre A540
همانطور که در قبل ذکر کردیم، این آل این وان دارای صفحه نمایشی 23.8 اینچی با کیفیت Full HD هستش. میزان روشنایی اش هم 250 نیت هست که شاید به نسبت دیگر آل این وان ها کم به نظر برسه اما، در زیر نور معمولی منزل و محل کار عملکرد خوبی داره. دقت رنگ اون هم مناسبه و از 89 درصد رنگ های RGB بهرهمنده.
اگر نگاهی کلی ای به مانیتورش بندازین متوجه حاشیه های باریک اطراف صفحه نمایش میشین که سبب بالا رفتن ظرافت و زیبایی اون شده. نسبت صفحه نمایش به حاشیه هایش در حدود 97 درصد هست که لدت بالایی رو هنگام کار کردن و یا تماشای فیلم تو این مانیتور به شما القا میکنه.
عملکرد و سخت افزار های ideacentre A540
این آل این وان از پردازندهی 8 هسته ای Intel Core i7-9700T به همراه 8 گیگابایت رم DDR4 و فضای ذخیره سازی 1 ترابایت هارد دیسک، بهره منده که سبب به وجود اومدن سیستم قوی و قدرتمندی شده.
پردازندهی استفاده شده در این آل این وان از سری T هست، به این معنی که دارای توان متوسط 25 تا 35 واته که با توجه به این موضوع، لنوو به سیستم خنک کنندهی کمتری نیازمنده.
این تراشه دارای امتیاز 10.885 از PassMark هست که اون رو با Intel Xeon E-2226G در یک رده قرار میده.
کارت گرافیک ideacentre A540
لنوو داخل این آل این وان از کارت گرافیک AMD Radeon RX 540X استفاده کرده که با 2 گیگابایت حافظه اختصاصی، میتونه علاوه بر انجام کار های روز مره، گیم های روز رو تو حالت معمولی اجرا کنه.
پورت های آل این وان لنوو
ideacentre A540 از پورت های USB 3.1 Gen 2، USB 2.0. USB 3.1 Gen 1 Type-A اترنت و کارت خوان حافظه برخورداره و قابلیت اتصال به Bluetooth 4.2 و WiFi 802.11ac رو داره. همچنین با استفاده از پورت HDMI که در این دستگاه قرار داره شما قادرین از این آل این وان برای مصارف دیگر نیز استفاده کنین.
اکثر پورتهای این دستگاه در پشت مانیتور قرار دارن، اما برای سهولت استفادهی شما از تعدادی پورت های پر کاربرد، برخی از اون ها رو در کنار مانیتور قرار دادن.
کیفیت صدا و بلندگو ها
لنوو ideacentre A540، یک تجربهی فوق العاده از کیفیت صدا در اختیار شما میگذاره. در این آل این وان، علاوه بر گواهینامهی JBL که توسط بلندگوهای شرکت هارمن گواهی شده، صدای Dolby Premium 2 بلندگو استریو 3 واتی و یک woofer پنج واتی وجود داره که نتیجه ی این ها، صدایی واضح، قدرتمند و غنی برای شما فراهم میکنه.
نکته جالب اینجاست که اسپیکرها در پایهی مانیتور به صورت فشرده قرار دارن.
کیبورد و موس لنوو
کیبورد استفاده شده بسیار ساده و عادی هست. دکمه هایش با فاصله خوبی از هم قرار دارن و هر کدام با عمق 2.5 میلی متر و تنها با 50 گرم اعمال نیرو، به حرکت در میان که این عملکردی بسیار عالی ای برای شما به ارمغان میاره.
موس MORFFHL این مجموعه، توانایی استفاده در هر دو سطح مات و براق رو داره و همانند کیبورد با استفاده از سیم به آل این وان متصل میشه که اکثر افراد از این عملکرد لنوو، که از بلوتوث در اون ها استفاده نکرده متعجب شدن.
حفظ حریم شخصی و امنیت
این دستگاه با استفاده از دوربین IR و Windows Hello به شما امکان ورود به کامپیوتر تنها با استفاده از چهره خودتون و چهره های تنظیم شده در کامپیوتر رو میده. همچنین با کمک یک شاتر TrueBlock میتونین هر زمان که وبکم رو نیاز نداشتین، با کمی فشار به جعبهی مکعبی شکلش، به داخل محفظهی تعبیه شده هدایت کنین.
دسترسی راحت به سخت افزار
از جمله فواید این AIO، دسترسی راحت به داخل اون هست که در صورت بروز هرگونه مشکل، میتونین به سادگی اون رو باز کرده و تغییرات لازم رو به وجود بیارین، که همانند ظاهر ساده اش، داخل اون هم از سیم های پیچ در پیچ و گیج کننده خبری نیست.
تا اینجای کار، اطلاعاتی راجع به IdeaCentre A540 به شما ارائه شد. در این قسمت از مقاله به این سوال اساسی که به ذهن همهی شما ممکن هست خطور کنه میپردازیم:
اصلا چرا باید لنوو IdeaCentre A540 رو تهیه کنیم؟
از لحاظ ظاهری:
کاهش مصرف حجم و فضای اشغالی توسط این AIO یکی از معدود دلایلی هست که افراد بسیاری اون رو تهیه میکنن. عملکرد خوب و زیبایی بی نظیرش نیز در این دلایل بی تاثیر نیست.
چرا به چیزی با امکانات کمتر رضایت بدیم؟
A540 با استفاده از یک پردازندهی Intel Core با 8 هسته، قابلیت انجام اکثر کارهای خواسته شده از اون و برنامه های سخت و سنگین رو داره، بنابراین به شما این گارانتی رو میده که از پس هزینهای که برای خرید اون پرداخت کردین به خوبی برمیاد.
هوشمند و کاربردی
علاوه براین که توسط کابل میتونین موبایل و سایر دستگاه های الکتریکی خودتون رو شارژ کنین، بلکه این توانایی رو دارین که با قرار دادن تلفن همراهتون بر روی شارژر بی سیم این آل این وان بهره مند بشید.
در زمانی که کامپیوتر خاموش باشه شما میتونین با استفاده از یک لبخند، توسط وب کم و Windows Hello وارد دستگاهتون بشین. همچنین با استفاده از شاتر TrueBlock بر روی وب کم میتونین امنیت خودتون رو فراهم کنین.
کلام آخر
همونطور که مشاهده کردین در اکثر این مقاله فواید و خوبی های A540 به چشم میخوره و در صورتی که دنبال یک آل این وان زیبا و ساده میگردین که کار های روز مره خودتون رو انجام بدید و هر چند وقت یکبار گیم هم بازی کنید، این انتخاب به صرفه و خوبی به حساب میاد.
همچنین شما میتونید با وارد شدن به صفحه زیر از قیمت روز این سری لپ تاپ با خبر شوید:
دیدگاه خود را بنویسید